Huis laten opruimen

Heeft u in de loop der tijd spullen verzameld in grote dozen die op zolder of in de kelder staan te verstoffen? Heeft u er ooit bij stilgestaan wat u verder nog kunt met deze kostbare vierkante meters? Wellicht wordt het tijd om uw huis te laten opruimen , gelukkig hoeft u dit niet zelf te doen. Schakel de specialisten in bij u in de regio.

Hulp nodig bij een huis laten opruimen ? Neem direct contact op met de specialist in opruimingen en ontruimingen bij u in de buurt.

Huis laten opruimen

We leven in een consumptiemaatschappij waarbij de nadruk wordt gelegd op kopen, kopen en nog eens kopen. We schaffen in rap tempo spullen aan die we niet of slechts een korte periode gebruiken. Vervolgens worden deze goederen opgeborgen in de kelder, op de zolder of in de schuur met als doel deze later te gebruiken. Maar eigenlijk weten we allemaal dat deze dozen nooit meer geopend worden. We denken zuinig te zijn, wie wat spaart die heeft wat… Maar wat dacht u van al die ruimte die onbenut blijft?

Ruim uw oude spullen op en start met een nieuwe fase in uw leven. U wilt direct uw huis laten opruimen ? Laat het ons weten, we helpen u graag verder!

Wat kunt u met al die nieuwe ruimte doen?

Het klinkt mooi, een huis laten opruimen. heeft veel woningen die verre van optimaal gebruikt worden. Dit zijn enkele populaire toepassingen voor de vrijkomende ruimte:

  • Kinderkamer: Wanneer er een kleine bijkomt zult u veel ruimte nodig hebben. Richt een mooie kinderkamer in voor dit nieuwe geluk in huis.
  • Kantoor aan huis: Door de digitalisering van de maatschappij wordt er steeds vaker (deels) vanuit huis gewerkt. Richt een kantoor in aan huis, dat kan u zelfs belastingvoordeel opleveren.
  • Sport en recreatie ruimte: Heeft u fitness abonnement dat achterin een lade ligt? Richt uw eigen sportruimte in met enkele toestellen, of maak een compacte sauna in uw kelder.
  • Mancave: U mag zelf bepalen of dames welkom zijn, de “mancave” staat voor een ruimte waarin volwassenen M/V zich even kunnen terugtrekken en genieten van een videogame, een spelletje pool of plaatsnemen in de thuisbioscoop.

Wat gebeurt er met uw spullen?

Afscheid kan pijn doen, bij de opruiming zult u wellicht een traan wegpinken. Gelukkig kunnen steeds meer spullen worden hergebruikt, uw huis laten opruimen betekent niet dat alle dozen rechtstreeks naar de vuilstort gaan. De professionele opruimingsdienst zal bruikbare goederen aanbieden aan diverse organisaties die er andere mensen mee kunnen helpen, oude kleding wordt ook vaak hergebruikt in nieuwe producten. De meeste spullen vinden een nieuwe bestemming. En de goederen die vanwege persoonlijke redenen niet hergebruikt mogen worden zullen apart worden afgevoerd en waar nodig vernietigd.

Een huis laten opruimen biedt u meer ruimte met onbegrensde mogelijkheden voor de toekomst. Laat een frisse wind waaien in uw woning en schakel de specialisten in om snel aan de slag te gaan. Wat gaat u doen met deze nieuwe ruimte?

Neem direct contact op, laat ons uw plannen weten. We helpen u graag verder met een dienstverlening die snel, effectief en betaalbaar is.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Opruimingen MSM. Alle Rechten Voorbehouden