Verhuisservice

Er zijn een aantal bijzondere gebeurtenissen in het leven die een grote impact hebben op de leefsituatie. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijk, gezinsuitbreiding of ouder worden en verhuizen naar een senioren appartement. In verschillende fasen van het leven hebben we behoefte aan een andere manier van wonen, verhuizen maakt een belangrijk onderdeel uit van de levensloop. Hoewel het uiteindelijke resultaat van de verhuizing doorgaans een aangename ervaring is, kan de weg daar naartoe ruw zijn, met vele obstakels op het pad. Met de Verhuisservice zal dit proces soepel verlopen, in elke fase van uw leven.

Verhuisservice Van klein naar groot

Wanneer u gaat trouwen, en er is een kindje op komst is dat de ideale tijd om samen te gaan wonen in een ruime woning. Spullen moeten van het ouderlijk huis, of vanuit een appartement verhuisd worden naar een nieuwe locatie. Wanneer de echtgenote zwanger is kan ze uiteraard niet met zware dozen aan de slag gaan. Door de werkdruk van deze tijd kan het voor beide partners een opgave zijn om tussen het werk door de tijd te vinden om te verhuizen. Dan biedt de Verhuisservice uitkomst. Wij nemen al het zware werk uit handen. Van de dozen inpakken tot de spullen weer in de nieuwe woning plaatsen. En ook het schoonmaakwerk kunnen we voor u uit handen nemen.

Waarom kiezen jongeren voor Verhuisservice ?

 • Snel en efficiënt verhuizen
 • Ervaren personeel dat u advies op maat geeft
 • Bespaar tijd en laat het zware werk voor u uitvoeren
 • Het gehele huis wordt indien gewenst bezemschoon achter gelaten
 • U weet vooraf precies wat de kosten zijn

Van groot terug naar klein

U wordt al wat ouder, in de loop der jaren heeft u een groot huis tot aan de zolder toe gevuld. Nu wordt het tijd voor een kleiner appartement, gelijkvloers met speciale voorzieningen. U kunt niet de gehele inboedel meenemen, u zult keuzes moeten maken. Gaat u de hele familie inschakelen om uw kelder en zolder leeg te halen? Gaat dat goed met al dat porselein, en die zware wasmachine van de bovenste etage? Neem het zekere voor het onzekere en laat Verhuisservice de gehele verhuizing voor u regelen. We pakken breekbare voorwerpen netjes in, we denken met u mee over de inrichting van de nieuwe woning en stellen zelf de televisie voor u in. U wordt compleet ontzorgd tijdens de verhuizing.

Waarom kiezen senioren voor Verhuisservice ?

 • Persoonlijk contact met vriendelijk personeel
 • Duidelijk inzicht in de kosten voor de gehele procedure
 • Vakkundige verhuizers met respect voor uw bezittingen
 • Snel verhuizen zonder stress
 • Uw oude woning wordt netjes achtergelaten
 • U kunt direct gebruik maken van uw nieuwe woning

Ook aan uw afval is gedacht

Naast het verhuizen zal Verhuisservice ook zorgen dat afval netjes naar de juiste bestemming wordt gebracht. Hierbij wordt rekening gehouden met het scheiden van afval ten gunste van het milieu. Daarnaast zullen we bruikbare artikelen aanbieden bij goede doelen om hier andere mensen mee blij te maken.

De Verhuisservice biedt de complete oplossing voor elke verhuizing in elke fase van uw leven. Neem direct contact op voor alle mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Opruimingen MSM. Alle Rechten Voorbehouden