Leeghalen woning na overlijden

Na het overlijden van een familielid moet het huis worden geruimd. Dit moet plaatsvinden in een tijd dat de nabestaanden veel zaken moeten regelen, en nauwelijks de tijd krijgen om te rouwen. Naast het regelen van de uitvaart en de administratieve afhandeling, is het leeghalen van de woning na overlijden een emotioneel zeer belastende taak waar de meeste mensen begrijpelijk tegenop zien. Gelukkig hoeft u deze last niet alleen te dragen. Leeghalen van de woning na overlijden in kunt u ook uitbesteden, zo heeft u een zorg minder.

Voor het leeghalen van een woning na overlijden in kunt u direct contact opnemen met onze opruimdienst voor vrijblijvend advies en een afspraak op korte termijn.

Wat kan onze opruimdienst voor u betekenen?

Elke ruiming na overlijden is maatwerk, dit zijn de diensten die we voor u kunnen uitvoeren. Neem voor een compleet overzicht aan mogelijkheden gerust even contact met ons op.

  • Leeghalen woning na overlijden in regio
  • Snel een afspraak in te plannen om het huis te ruimen
  • U kunt alles aan ons overlaten wanneer u dat wilt
  • De woning wordt schoon en leeg opgeleverd
  • Afval wordt netjes afgevoerd en gescheiden
  • Bruikbare artikelen zoals meubilair en elektronica worden herbestemd
  • Er is altijd een contactpersoon van ons team om vragen aan te stellen

Leeghalen met en zonder nabestaande

Wanneer een gezinslid komt te overlijden zal de rest van het gezin in vele gevallen in hetzelfde huis blijven wonen. Afhankelijk van de situatie zal er een deel van de woning ingeruimd moeten worden, of moeten worden verplaatst. Hoewel dit vaak minder aan tijd is gebonden kan het toch een hele opgaaf zijn. Ook wanneer het niet het compleet leeghalen van de woning na overlijden betreft kunt u ook hiervoor onze specialisten in de regio inschakelen.

Wanneer de overledene de laatste bewoner van het huis is, zal de taak van het leeghalen van de woning na overlijden rusten op de schouders van de familie. Dit is vaak niet alleen veel werk, het is ook emotioneel zeer belastend voor de familieleden. Wees gerust, u staat er niet alleen voor. Voor het leeghalen van de woning na overlijden in staan onze specialisten voor u klaar die snel en efficiënt de hele woning kunnen ruimen op basis van uw wensen. U kiest zelf in welke mate u deel uit wilt maken van het proces.

Leeghalen woning na overlijden voor huiseigenaars

Het kan voorkomen dat iemand komt te overlijden in een woning die u verhuurt of beheert. Wanneer de familie niet in staat is het huis tijdig leeg te halen, of niet weet hoe ze te werk moeten gaan, kunt u onze dienstverlening inschakelen. Indien van toepassing kunnen we contact leggen en onderhouden met de nabestaanden, we kunnen in opdracht van de eigenaar en de gemachtigde partij(en) de complete ruiming discreet en snel uitvoeren.

In deze moeilijke periode willen we graag ontzorgen, neem direct contact op voor advies op maat. Wij wensen u veel sterkte met uw verlies.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Opruimingen MSM. Alle Rechten Voorbehouden