Inboedel opruimen na overlijden

Opzoek naar inboedel opruimen na overlijden ?

Wanneer een dierbaar familielid komt te overlijden brengt dat veel verdriet en emotie met zich mee. Helaas heeft u de eerste weken nauwelijks tijd om te rouwen omdat u zoveel moet regelen. Zoals de uitvaart, de administratie en de inboedel opruimen na overlijden. In kunt u dat laatste gelukkig uitbesteden aan de specialist die de woning zal ruimen op vakkundige wijze, en indien gewenst ook herstelwerkzaamheden zal uitvoeren. Zo kan de woning leeg en schoon worden opgeleverd. Laat uw zorgen onze zorg zijn, voor de gehele inboedel opruimen na overlijden in kunt u op ons vertrouwen.

Inboedel opruimen na overlijden

Allereerst onze condoleances met uw verlies, we wensen u veel sterkte in deze moeilijke tijd. Deze periode gaat gepaard met veel stress, spanning en emotie. U moet zoveel regelen, er komt zoveel op u af dat het steeds moeilijker wordt om orde op zaken te stellen. Het rouwproces moet wijken voor het regelen van allerlei zaken. De uitvaartmaatschappij zal u steunen bij het organiseren van de uitvaart. We hopen dat alle instanties, bedrijven en organisaties u behulpzaam zijn bij het afhandelen van de administratieve werkzaamheden. Gelukkig kunt u voor de inboedel opruimen na overlijden in bij ons terecht.

Hoe werkt inboedel opruimen na overlijden ?

Ons voornaamste doel is het wegnemen van uw zorgen. Hierbij hanteren we de volgende werkwijze:

  • U neemt contact met ons op voor de inboedel opruimen na overlijden in , wij zijn actief in de hele regio.
  • We maken zo snel mogelijk een afspraak voor de opname en een adviesgesprek.
  • In overleg met de nabestaanden wordt bepaald op welke wijze de woning geruimd zal worden, er wordt rekening gehouden met specifieke wensen.
  • U kunt zelf bepalen of u zelf ook werkzaamheden wilt verrichten tijdens de ontruiming, of alles wilt uitbesteden.
  • Indien gewenst worden naast de ontruiming van het pand ook reparatiewerkzaamheden verricht, vaste bekleding wordt verwijderd en de gehele woning wordt schoon opgeleverd.
  • Wij zorgen voor de verwijdering van goederen en afval zodat u zich bezig kunt houden met belangrijkere zaken.

Waar moet u rekening mee houden?

BIj inboedel opruimen na overlijden in zijn er vijf aandachtspunten waar u rekening mee dient te houden om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Neem na het overlijden zo snel mogelijk contact met ons op, zo kunnen we snel een afspraak inplannen voor de opname.

Geef onze specialisten duidelijk aan welke werkzaamheden u wilt dat wij voor u verrichten. U krijgt vooraf een heldere prijsopgave zodat u precies weet waar u aan toe bent.

U kiest zelf voor de mate van dienstverlening. U kunt zelf betrokken blijven bij elke stap van het proces, u kunt ons ook de sleutels overhandigen en de werknemers hun werk laten uitvoeren op basis van uw wensen.

Bruikbare goederen brengen we naar instellingen die deze spullen gebruiken voor diverse sociale doelen.

Afvalmateriaal wordt gescheiden en apart verwerkt. Veel materialen zijn herbruikbaar, we streven naar een milieuvriendelijke afvalverwerking.

Voor de inboedel opruimen na overlijden in nemen wij u graag alle zorgen uit handen. Wij weten als geen ander welke emoties gepaard gaan bij deze situatie. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Opruimingen MSM. Alle Rechten Voorbehouden