Opruimingen Zaventem

Opzoek naar opruimingen Zaventem ?

Een verhuizing is een belangrijke gebeurtenis in uw leven. Een ontruiming bij het overlijden van een familielid is ook een situatie die vaak voorkomt, en nooit aangenaam is. Daarnaast zijn er situaties waarin u de zolder, de kelder of de schuur helemaal aan kant wilt brengen. Opruimingen Zaventem is hierbij de partner bij u in de regio, wij zorgen voor snelle ontruimingen en opruimdiensten. Snel, efficiënt en goedkoop. Bespaar tijd, kosten en frustraties.

Laat Opruimingen Zaventem direct al uw zorgen bij ontruimingen en opruimdiensten wegnemen, neem vandaag nog contact met ons op.

Verschillende soorten opruimingen Zaventem

Er zijn veel levensgebeurtenissen waarin huizen ontruimt moeten worden, of worden opgeruimd. Hier zijn de meest voorkomende situaties waarin de diensten van Opruimingen Zaventem worden ingeschakeld:

Algemene verhuizingen

Bij een verhuizing moeten spullen worden overgebracht naar een nieuwe locatie. Een groot deel van de inboedel zal niet meeverhuizen zoals vloerbekleding, raamdecoratie en ander maatwerk. In dat geval kan Opruimingen Zaventem assisteren met het leegruimen van de oude woning, en het afvoeren van het deel van inboedel die niet meer gewenst is.

Verhuizing naar een appartement

Met name bij senioren zullen bewoners vaak naar een kleiner appartement verhuizen. Een nieuwe woning met voorzieningen, zonder trappen of gevaarlijke zolders en kelders. Hiervoor moet er vaak wel veel ruimte worden opgeofferd. Opruimingen Zaventem helpt u met het afvoeren van alle spullen die niet mee kunnen naar de volgende bestemming. Waar mogelijk krijgen bruikbare spullen een tweede leven, afval wordt netjes afgevoerd en gescheiden voor hergebruik.

Ontruiming bij overlijden

Een overleden familielid is altijd een emotionele en donkere periode in het leven. Tijd om te rouwen is er niet omdat u zoveel moet regelen. Opruimingen Zaventem neemt graag een deel van deze zware last van u over en ontruimt een woning of appartement op een discrete wijze, met respect voor de overledene. U kunt vooraf speciale wensen aangeven tijdens de opname.

Kelder of zolder opruimen

Komt er een nieuw gezinslid bij? Of wilt u de kelder verbouwen tot relaxruimte, of de zolder als kantoor inrichten? Laat Opruimingen Zaventem de zolder of kelder voor u leegruimen. Deze locaties zijn vaak moeilijk bereikbaar, en er staan vaak zware en grote apparaten, meubels en dozen. Kies voor een veilige opruiming en laat het over aan de specialisten. Zo hoeft u niet zelf trappen en ladders te trotseren om die roestige wasmachine uit de kelder te verwijderen.

De voordelen van Opruimingen Zaventem

Ontzorgen van onze klanten is onze prioriteit, en dat kunnen wij realiseren middels de volgende diensten:

  • Opruimingen Zaventem kan een kelder, zolder of een compleet huis leegmaken.
  • Wij werken snel, netjes en efficiënt.
  • Bij de opname worden al uw wensen en voorkeuren genoteerd.
  • Wanneer er kleine herstelwerkzaamheden nodig zijn kan Opruimingen Zaventem deze voor u uitvoeren.
  • Overbodige spullen worden afgevoerd, gescheiden en waar mogelijk hergebruikt.
  • Vooraf wordt een duidelijke prijsopgaaf opgesteld, zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Opruimingen Zaventem levert ontruimingen en opruimdiensten bij u in de regio tegen scherpe tarieven en op korte termijn. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 Opruimingen MSM. Alle Rechten Voorbehouden